beveiliging
Blog

Wij worden blij van een goed beveiligingssysteem

Iedereen weet dat het handig is om je huis goed te beveiligen. Veel mensen hebben dan ook al een vorm van beveiliging voor hun huis. Er zijn alleen een hoop verschillende systemen om je huis te beschermen. Voordat je er een aanschaft is het slim om alle alternatieven ook eens goed te bekijken. Zo weet je zeker dat je de beveiliging hebt gekozen die het beste bij je past. Het is lastig en vervelend om op verschillende websites te gaan kijken naar de manieren waarop je jouw huis kunt beveiligen. In deze blog vertellen we je daarom graag meer over de verschillende soorten systemen die je kunt aanschaffen.

Zo ziet de inbreker niets meer

Een systeem dat een tijdje geleden nog niet echt bekend was is dat van mistgeneratoren. Met dit type systeem gaat behalve het alarm ook een mistmachine af. Deze laat mist vrij waardoor het zicht van de indringer verslechterd. Als je niet kan zien wordt het natuurlijk een stuk moeilijker om dingen mee te nemen en de uitgang te vinden. Het grote voordeel is dus dat met mistgeneratoren de dader niet makkelijk kan ontsnappen voor dat de politie is gearriveerd. Goed om te weten is dat de mist niet slecht is voor mens en dier en dus geen schade veroorzaakt!

Typische alarmsysteem

De meeste mensen kennen het installeren van een alarmsysteem tegen inbraak wel. Zodra de censor een inbraak detecteert wordt, volgt er een berichtgeving. Als het systeem veel gelui geeft kan dat er helaas voor zorgen dat de indringer op tijd het huis weer verlaat en niet betrapt wordt. Er zijn een hoop soorten systemen waarbij je dat kunt voorkomen doordat er geen geluid is. Denk er als je alleen voor een alarmsysteem gaat dus over na of je nog iets kunt toevoegen. Zo maak je het de inbreker toch  net even wat moeilijker

Altijd handig zo’n camera

Wie mensen met gezicht en al wilt kunnen herkennen zorgt er voor dat er camera beveiliging in en rond het huis is geplaatst. Zo weet je zeker dat je alles kan zien. Veel mensen kiezen er hierbij voor om het huis de gehele dag te controleren op ongewone activiteiten op een ander apparaat. Ook voor de camera geldt dat het je wel inzicht geeft over wie er in en uit je huis loopt, maar het houdt inbrekers niet tegen. Een alarmsysteem met camerabewaking én mistgeneratoren is eigenlijk de beste keuze, want zo maak je het de inbreker erg moeilijk. De kans dat degene gepakt wordt is dan relatief groot en dat is precies wat we willen.