dehappyflow

DeHappyFlow boost! 🔥

Heb jij ook zo’n enorm druk leven en ben je eigenlijk met van alles en nog wat en met iedereen druk, behalve met jezelf? Hou jij elke dag tientallen ballen hoog om anderen het leven gelukkiger te maken? Wanneer jij jezelf herkent, dan is het tijd voor een DeHappyFlow boost! Met deze boost verander jij je instelling en kom je erachter wat jou gelukkig maakt. Een aantal zaken staan centraal wanneer je in deze flow wilt komen. Zo is een positieve houding van groot belang, zie een tegenslag niet als negatief maar als een middel om te groeien. Op het moment dat je deze tegenslag nogmaals te verduren krijgt, weet je hier nu hoe je hiermee mee om moet gaan.

Pursuit to DeHappyFlow

Ieder mens is op zijn eigen manier gelukkig en ieder mens is uniek. Hierdoor is het lastig om een vooropgesteld stappenplan te maken waardoor iedereen DeHappyFlow boost kan ervaren. Toch heb ik een aantal tips voor jullie die mij helpen geholpen om in DeHappyFlow boost te komen. Wat ik bijvoorbeeld doe als ik mijzelf wat minder gelukkig voel, is het terugkijken op gelukkige herinneringen. Kijk naar foto’s van mooie herinneringen helpen mij daar enorm bij. Daarnaast zorgt een gezond en fit lichaam er ook al sneller voor dat je in de juiste flow terecht komt. Door goed te eten, regelmatig te bewegen en genoeg te slapen zorg je goed voor je lichaam. Op deze manier ben je over het algemeen energieker en fitter en kun je dingen ondernemen die jou gelukkig maken. Verder maken vrienden en familie mij geweldig gelukkig. Door activiteiten te ondernemen met mijn familie en vrienden maak ik mooie herinneringen en voel ik mij gelukkiger.

Neem het heft in eigen handen

Met mijn ervaringen en tips probeer ik iedereen mee te laten genieten van mijn DeHappyFlow boost. Maar de belangrijkste tip die ik je mee wil geven is het heft in eigen handen nemen. Je eigen geluk kun je creëren door te luisteren naar je gevoel en hierdoor kansen te ontdekken om gelukkiger te worden. Beperk je hierbij niet alleen naar het luisteren naar je eigen gevoel, maar luister ook naar andermans gevoelens. Zeg dat je van iemand houd of geef iemand een compliment. Een ander gelukkig maken zorgt ervoor dat je jezelf ook gelukkiger gaat voelen! Mocht je naar aanleiding van mijn DeHappyFlow boost een vraag hebben? Schroom dan niet en stuur mij een berichtje via mijn contactpagina. Ben je op zoek naar meer tips om een gelukkige flow te komen, lees dan snel één van mijn blogs!