Blog

Beeztees voor een happy hond

Ben je op zoek naar een dierendag cadeautje voor je huisdier? Neem dan zeker een kijkje bij de producten van Beeztees. Dit merk heeft ontzettend veel toffe items voor je huisdier. Geloof mij maar, er is keuze zat! In deze blog vertel ik je meer over de Beeztees collectie.

Beeztees verkoopt al 45 jaar diverse items voor huisdieren om het leven van baasjes en huisdieren zo fijn mogelijk te maken. Heel tof, de meeste items zijn zelf ontworpen door het merk zelf.

Beeztees hondensnacks

Het merk Beeztees heeft een ruime collectie aan hondensnacks, van hondenkoekjes tot vleessnacks. De meeste hondensnacks van Beeztees zijn gedroogd en bevatten natuurlijke ingrediënten. De kauwsnacks van het merk zijn niet alleen een traktatie voor je hond, maar reinigen ook het gebit.

Speelgoed van Beeztees

Het merk heeft voor veel huisdieren heel leuke speeltjes. Voor katten hebben ze speelgoedmuisjes, krabpalen en balletjes. Voor je trouwe hond is er ook zat keuze. Bijvoorbeeld een kauwspeeltje waar je snoepjes in kunt doen.

Beeztees heeft ook gedacht aan de kleine huisdieren, zoals hamsters of cavia’s. Voor deze kleine rakkers zijn er speelballen, voerbakken of een looprad.

Comfortabele ligmanden

Na het spelen met al die toffe speeltjes is je huisdier vast toe aan wat slaap. Beeztees heeft een assortiment van diverse ligmanden en kussens waar niet alleen je huisdier blij van wordt, maar jij ook. De ligmanden en kussens zijn namelijk goed te combineren met een moderne inrichting.

Voor je kat heeft het merk de Cat Cubes. Van deze Cat Cubes kun je een compleet kattenpaleis bouwen. Dit item komt in vier versies:

  • Cat Cubes Play: een playzone met balletjes om heerlijk in te spelen
  • Cat Cubes Scratch: een cube met krabpaal voor het scherp maken van de nagels
  • Cat Cubes Diner: voor een rustig diner voor je kat
  • Cat Cubes Sleep: voor een perfect dutje in een donkere cabine

Voor onderweg heeft het merk verschillende fietsmanden en reistassen. Zo kun je je huisdier veilig meenemen op reis, een dagje uit of naar de dierenarts.

Hondenzwembad

De zomer zit er helaas op, maar ik wilde dit product uit het assortiment toch kort benoemen. Beeztees verkoopt namelijk een hondenzwembad voor jouw viervoeter. Dit verfrissende bad is gemaakt van een stevige stof waardoor de nagels van je hond geen krassen zullen achterlaten. Perfect als laat dierendag cadeautje rond de zomer, toch?

Deze toffe cadeautjes voor je hond koop je eenvoudig online bij Medpets. Ik ga in ieder geval even mijn winkelmandje volgooien!