dehappyflow.nl

Colberts maken je kledingstijl helemaal af

colberts

Colberts kunnen bijdragen aan een gelukkiger leven. Dat was in elk geval bij mij zo. Dat klinkt nogal drastisch, maar als je erover nadenkt is het helemaal niet zo gek. Mensen zijn continu bezig met zichzelf identificeren. Iedereen op een andere manier. Men wil uniek zijn. Dat kan met bijvoorbeeld een colbert.

Met colberts ben je uniek

Colberts zie je steeds vaker in het normale, dagelijkse leven verschijnen. Mensen dragen het niet alleen meer op formele gelegenheden, zoals op het werk. Maar ook gewoon omdat het mooi staat. Ik begreep de trend nooit heel erg, tot ik zelf eens uitprobeerde hoe het zou zijn om zo’n jasje te dragen. Ik kocht er één, droeg ‘m, en voelde me meteen bijzonder. Dat was de periode dat ik er meer aanschafte, en sindsdien is mijn levensstijl helemaal veranderd.

Met colberts voel je je goed

Door mijn veranderende kledingsmaak, veranderde ook mijn hele levensstijl. Ik voelde me lekkerder in mijn vel door de colberts, dus voelde dat ik ook een gezondere levensstijl moest hebben. Waar ik hiervoor alleen maar dikke vesten en truien droeg, en makkelijk iedere avond een zak chips leeg at, is dat nu compleet veranderd. Ik draag colberts, en voel me lekkerder in mijn vel doordat ik iedere avond die chips weet te laten staan. Ten eerste ben ik bang dat mijn kleding vies wordt ervan, en daarbij staan de kledingstukken beter als ik wat slanker van postuur ben.

Misschien zit het tussen mijn oren, maar door appels en bananen te eten in plaats van al het vet en suiker, voel ik me fitter. Ik heb meer energie. Dat voelt ontzettend goed.

Colberts maken je outfit compleet

Naast dat het mijn leven compleet heeft gemaakt, hebben colberts ook veel van mijn outfit compleet gemaakt. Mijn pak voor het werk was nog niet helemaal wat het moest zijn. Ik kon mijn vinger er steeds niet op leggen, maar het miste iets. Niemand heeft mij er ooit over benaderd, maar het is zeker aan te raden om colberts over je chique outfit te dragen. Sinds ik dat doe voel ik me professioneler. Daardoor kan ik mijn werk beter uitvoeren.

Het is belangrijk wat je draagt. Dat bepaalt namelijk voor een groot gedeelte hoe je je voelt. Door iets te dragen waar je je goed in voelt, word je ook goed. Draag dus iets waarmee jij je identificeert. Zo kan iedereen op zijn eigen bijzondere manier zijn unieke zelf zijn.

Mobiele versie afsluiten